Belaidis langų ir durų / vibro jutiklis EWD3

Код товара: BSEWD3

EWD3 yra sukurtas apsaugoti duris, langus ar netgi stalčius, kai juose yra saugomi svarbūs dokumentai ar daiktai. Šis Eldes jutiklis fiksuoja fizinį objektų atidarymą/uždarymą, vibracijos lygį ir temperatūrą. Tai užtikrina maksimalią apsaugą ir įspėja apsaugos sistemos vartotojus apie galimą pavojų.

Читать подробнее
Цена в физическом магазине может отличаться
Цена:
48,23 €
39,86 € без НДС

Информация о товаре

Belaidis langų ir durų / vibro jutiklis EWD3.

Greitas ir paprastas diegimas

Įdiegti EWD3 yra itin paprasta . Nuimkite apsauginį baterijos lipduką ir prijunkite įrenginį prie Eldes apsaugos sistemos vos vieno mygtuko paspaudimu naudodami nemokamą Eldes Utility programą. 2 varžtų pagalba arba dvipuse lipnia juosta pritvirtinkite EWD3 prie durų ar langų. Papildoma laidinė zona leidžia prijungti kitų gamintojų įrenginius: potvynio jutiklius, apsaugines žaliuzes bei magnetinius durų kontaktus!

Nepriekaištingas veikimas

Išskirtinė ir inovatyvi belaidžio ryšio technologija leidžia pasiekti iki 3 kilometrų atstumą atvirose erdvėse. Storos vidaus sienos ar kelių aukštų pastatai nėra kliūtis Eldes sistemų diegėjams. EWD3 taip pat pasižymi baterijos gyvavimo trukme iki 5 metų.

Būtinas produktas Jūsų namų saugumui

EWD3 yra sukurtas praplėsti Jūsų apsaugos sistemos galimybes ir saugoti visus galimus įėjimus į patalpas 24 valandas per parą. Integruotas vibracijos jutiklis leidžia iškart įspėti savininką apie bandymą išlaužti patalpų duris ar išdaužti langą. Jums nereikia baimintis, kad vibracijos jutiklis suveiks dėl triukšmingesnių kaimynų – vibracijos jautrumas yra reguliuojamas. Integruotas EWD3 temperatūros jutiklis gali būti naudojamas namų automatizavimui, pvz.: sistema gali automatiškai išjungti šildymą, jei langai yra atidaryti arba temperatūra namuose pasiekė nustatytą lygį.

Techninės specifikacijos:

Baterija 3V Lithium 1500mAh CR123A type; CR17345 (IEC) / 5018LC (ANSI/NEDA)
Baterijų skaičius 1
Baterijos tarnavimo trukmė Iki 5 metų*
Belaidžio ryšio dažnių juosta ISM868 arba ISM915**
Belaidžio ryšio atstumas Iki 3000m atvirose erdvėse
Integruotas temperatūros jutiklis Yra
Darbo temperatūros diapazonas -20…+55 °C
Oro drėgmė 0-90% RH @ 0… +40°C (0-90% RH @ +32… +104°F) (be kondensato)
EWD3 matmenys 117x22x22mm
Magneto matmenys 47x13x10mm
Suderinamumas su apsaugos sistemomis ELDES wireless

* Šis laikotarpis gali skirtis atsižvelgiant į naudojimo sąlygas.
** Priklauso nuo regiono

© SIA "Eproma" Все права защищены