Komplektējamās preces

Belaidė lietimui jautri klaviatūra LCD, EWKB5

Preces kods: BSEWKB5

Modernaus dizaino belaidė klaviatūra EWKB5 puikiai tiks bet kokiam interjerui. Lietimui jautrus ekranas bei malonaus balso garsiniai pranešimai (galimi 8 skirtingomis kalbomis) patiks kiekvienam.

Lasīt vairāk
Cena veikalā var atšķirties
Cena:
€255,08
€210,81 bez PVN

Preces informācija

EWKB5 klaviatūra yra visiškai belaidė, todėl jos diegimas yra itin greitas ir paprastas. Esant poreikiui EWKB5 galima maitinti laidu. EWKB5 naudojimui paruošite vos per kelias minutes. Tereikia išimti produktą iš pakuotės, įdėti baterijas bei vieno mygtuko paspaudimu Eldes Utility programoje pridėti klaviatūrą prie apsaugos sistemos, ir prisukti prie sienos Jūsų pasirinktoje vietoje. Gero naudojimo!

Intuityvus ir nesudėtingas naudojimas

Naudotis EWKB5 yra itin paprasta. Visos funkcijos ir jų konfigūravimas yra sukurti taip, kad vartotojas reikalingus veiksmus galėtų atlikti intuityviai. Nepriklausomo naudojimo paprastumo testo metu vartotojai EWKB5 skyrė aukščiausią balą lyginant su panašiais konkurentų produktais. Mūsų klientai vertina ir mėgsta greitą produkto veikimą bei gerą kokybę.

Pirmoji kalbanti belaidė apsaugos klaviatūra

Jums patiks malonus balso tembras, sklindantis iš klaviatūros ir atliekantis asmeninio asistento funkcijas. Klaviatūra su Jumis pasisveikins grįžus namo, informuos apie apsaugos įjungimą/išjungimą, gaisro pavojų ar nuotolinį konfigūravimą. EWKB5 įdiegtos 8 skirtingos kalbos (lietuvių, anglų, rusų, italų, prancūzų, vokiečių, ispanų ir portugalų).

Suprantamas apsaugos sistemos valdymas

Valdyti Eldes apsaugos sistemą yra itin paprasta. Pagrindiniame klaviatūros ekrane matysite tik būtiniausią informaciją. Pagrindinis vartotojas klaviatūros pagalba gali lengvai pridėti arba ištrinti vartotojus, reguliuoti garso ir ryškumo lygius, peržiūrėti įvykių istoriją ar sistemos klaidas, stebėti baterijos lygį, belaidžio ryšio stiprumą bei pritaikyti pagrindinį meniu pagal savo asmeninius poreikius!

Techninės specifikacijos:

Maitinimo įtampa 8-15V == 400mA maks.
Palaikomos baterijos 1,5V Lithium AA tipo FR6 (IEC) / 15LF (ANSI/NEDA)
Baterijų skaičius 6
Baterijų tarnavimo trukmė ~14 mėnesių*
Palaikomos kalbos EN, LT, FR, ES, RU, IT, DE, PT
Ekranas 4.3”; 480×272 „true-colour“ liečiamasis ekranas
Belaidžio ryšio dažnių juosta ISM868/ISM915
Darbo temperatūros diapazonas 0…+50°C
Drėgmė 0-80% RH @ 0… +40°C (be kondensato)
Matmenys 138x96x22 mm
Belaidžio ryšio atstumas Iki 1000 m atvirose erdvėse
Suderinamumas su apsaugos sistemomis ESIM384, Pitbull Alarm PRO

* Šis laikotarpis gali skirtis atsižvelgiant į naudojimo sąlygas.

Raksturojums

Klaviatūras tips Skārienjutīgs ekrāns LCD
© SIA “Eproma Latvia” Visas tiesības paturētas