Adapteris duomenų perkėlimui Z-2 Base

Prekės kodas: PKZ-2Base
  • Z-2 Base adapteris leidžia perkelti kortelių duomenis iš kompiuterio į Z-5R ir Matrix II K kontrolerius ir atgal, įrašyti raktų duomenis į DS1996L raktą tolimesniam perkėlimui į Z-5R ir Matrix II K kontrolerius ir atgal į raktą iš kontrolerio atminties.
  • Skirtas autonominių kontrolerių programavimui.
  • Jungties tipas: USB.
  • Jungiamų kontrolerių protokolai: iButton (1 laido), Wiegand 26.

Skaityti daugiau
Kaina fizinėje parduotuvėje gali skirtis
Kaina:
60,78 €
50,23 € be PVM

Prekės informacija

Z-2 Base adapteris leidžia perkelti kortelių duomenis iš kompiuterio į Z-5R ir Matrix II K kontrolerius ir atgal, įrašyti raktų duomenis į DS1996L raktą tolimesniam perkėlimui į Z-5R ir Matrix II K kontrolerius ir atgal į raktą iš kontrolerio atminties. Kai prie Z-2 Base adapterio prijungiamas išorinis skaitytuvas per iButton (1 laido) ar Wiegand 26 protokolus, galima nusiųsti kortelių ID į kompiuterį realiu laiku. Galima prijungti bet kurio gamintojo išorinį kontrolerį kuris palaiko iButton (1 laido) ar Wiegand 26 protokolus duomenų perkėlimui iš kontrolerio į kompiuterį ir atvirkščiai, valdyti kontrolerį komandomis iš kompiuterio ir valdyti turinčius tokią galimybę įrenginius.

Z-2 Base adapteris gali veikti COM-port režimu arba klaviatūros emuliacijos režimu, siųsdamas raktų ID į aktyvų langą, atidarytą kompiuteryje naudojant HID protokolą.

© UAB “Eproma” Visos teisės saugomos