Belaidė klaviatūra EWKB4

Prekės kodas: PUEWKB4

Kompaktiška, stilinga, baterijomis maitinama belaidė klaviatūra EWKB4 puikiai tiks bet kokio interjero namams. Modernus dizainas ir paprastas valdymas patinka vartotojams ir atitinka jų poreikius.

Skaityti daugiau
Kaina fizinėje parduotuvėje gali skirtis
Kaina:
75,21 €
62,16 € be PVM

Prekės informacija

EWKB4 diegimas yra itin paprastas ir greitas. Jums tereikia nuimti plastikinį skirtuką nuo baterijų ir vieno mygtuko paspaudimu pridėti klaviatūrą prie apsaugos sistemos naudojantis nemokama ELDES Utility programine įranga. Tuomet 4 varžtų arba dvigubos lipnios juostos pagalba pritvirtinkite klaviatūrą prie sienos. Viskas! EWKB4 turi papildomą laidinę zoną, kuri suteikia galimybę prijungti kitų gamintojų laidinius jutiklius. Tai yra idealus sprendimas mažų patalpų apsaugai (pvz.: rūsiams, garažams ir kt.). Įmontuotos LED lemputės vizualiai informuoja apie atskirų patalpų statusą ar klaidas.

Nepriekaištingas veikimas

Išskirtinė ir inovatyvi belaidžio ryšio technologija leidžia pasiekti iki 3 kilometrų atstumą atvirose erdvėse. Storos pastatų sienos ar kelių aukštų pastatai nebus kliūtis ELDES sistemų diegėjams. Klaviatūros baterijos gyvavimo trukmė – iki 6 metų.

Stilingas ELDES apsaugos sistemos aksesuaras

EWKB4 – moderni paprastos apsaugos sistemos klaviatūros versija, kuri taps stilinga namų interjero dalimi. Minkšti ir šviečiantys klaviatūros mygtukai leidžia klaviatūrą naudojant vėlai vakare ar anksti ryte. Integruotas temperatūros jutiklis pasitarnaus ne tik namų, bet ir garažo ar kitų patalpų temperatūros stebėjimui.

Techninės specifikacijos:

Baterijos tipas 1,5V Lithium AA type FR6 (IEC) / 15LF (ANSI/NEDA) arba 1,5V Alkaline AA type LR6 (IEC) / 15A (ANSI/NEDA)
Baterijų skaičius 3
Baterijų tarnavimo trukmė Iki 72 mėnesių (Lithium baterija)* arba iki 48 mėnesių (Alkaline baterija)*
Belaidžio ryšio dažnių juosta ISM868 arba ISM915**
Integruotas temperatūros jutiklis Yra
Darbo temperatūros diapazonas -10…+55°C
Belaidžio ryšio atstumas 3000 metrų atvirose erdvėse
Matmenys 145x80x29mm
Suderinamumas su apsaugos sistemomis ELDES Wireless

* Šis laikotarpis gali skirtis atsižvelgiant į naudojimo sąlygas.
** Priklauso nuo regiono

Charakteristika

Klaviatūros tipas LED mygtukinė
© UAB “Eproma” Visos teisės saugomos